(Image: Monkey Business Images / Shutterstock) )

4 vanlige datingtabber du bør unngå for homofile

Homofiles datingverden er full av sine egne fallgruver – sørg for at du unngår dem.

Er du en mann som er ute etter å date andre menn? I så tilfelle bør du vise deg fra din beste side og unngå alle av disse svært vanlige datingtabbene.

Dating er vanskelig, men det er enda vanskeligere for homofile. Det finnes mange datingsider for de som er i LHBTQ-fellesskapet, men dette gjør det vanskeligere å finne den perfekte partneren når du leter gjennom nettsidene. Hvis du ønsker å ha det hyggelig bør du unngå disse vanlige datingtabbene.

#1 Ikke få noen ut av skapet ved et uhell!

Dette tipset sier ikke at du skal skjule hvem du er. Tvert imot bør du absolutt være deg selv! Imidlertid må du huske at du ikke kjenner partnerens erfaringer – ennå. La ham lede an og sette tempoet hvis han velger møtestedet deres. Hvis partneren din ikke er helt ute av skapet ennå, er det å gjøre det for ham en av de største tabbene du kan gjøre. Det finnes en million forskjellige grunner til at dette er en vanskelig balansegang, men du er nødt til å håndtere den på første date.

#2 Ikke behandle det som Grindr

Det finnes et forferdelig stigma om at menn som leter etter menn behandler hver første date som et slags forspill til et ligg. Enten dette er din erfaring eller ikke spiller ingen rolle – personen du møter har kanskje ikke denne erfaringen. Behandle en date som en date, ikke et påskudd til et ligg. Hva du gjør etterpå er helt din egen sak, men ikke la deg fange i forventningen om at det må bli fysisk med det samme.

(Image: wavebreakmedia / Shutterstock )(Image: wavebreakmedia / Shutterstock)

#3 Unngå nettverket

En av de mest frustrerende delene av livet som homofil er at menn har en tendens til å forme merkelige datingnettverk. Noen ganger er det på grunn av små fellesskap. Andre ganger er det rett og slett fordi det er lettere å forbli innenfor samme gruppe. Uansett er det en god idé å strekke seg ut og finne folk utenfor din egen omgangskrets. Ideen om isolerte grupper av menn som bytter partnere frem og tilbake er ikke bare en klisjé – det er en dårlig idé. Prøv å finne en måte å nå ut på egenhånd for bedre dater og generelt bedre mental helse.

#4 Ha et åpent sinn

Bruker du datingsider som reklamerer til menn som søker menn har du kanskje noen overbevisninger. Å være homofil er en dypt personlig opplevelse, og det er ikke det samme for alle. Hvis du virkelig vil få en date til å gå dårlig kan du gå ut fra at din erfaring er den samme som for din potensielle partner. Det finnes så mange forskjellige opplevelser knyttet til det å være homoseksuell, til å komme ut av skapet og til å håndtere verden at du må huske å ha et åpent sinn til enhver tid.