(Image: Rock and Wasp / Shutterstock )

De viktigste grunnene til at du bør prøve nettdating hvis du er singel

Derfor er det en god idé for single å lete etter partner via nettdating.

Det finnes faktisk fortsatt single som heller vil møte folk på diskotek eller kafé enn å registrere seg hos et datingbyrå eller datingplattform.

Men nettdating har vært sosialt akseptabelt lenge nå. Dette er ingen overraskelse, siden flere og flere single finner sin bedre halvdel via internett!

#1 Anonymiteten senker barrierene

Folk som er sjenerte eller lider av dårlig selvtillit synes det er spesielt vanskelig å finne seg en partner.

For dem er det virkelig en utfordring å innlede en samtale ute blant folk. Derfor unngår de ofte å dumme seg ut ved ikke å ta kontakt i det hele tatt.

På internett er barrieren mye lavere.

Anonymiteten man har på internett er absolutt en fordel hvis man er sjenert. I tillegg er det mye lettere å innlede skriftlig kontakt enn å starte en samtale offentlig.

Derfor åpner nettdating muligheter for folk som lider av sjenerthet i hverdagen.

#2 Målgruppen er utrolig stor

Millioner av single leter etter partner gjennom nettdating. Derfor er sjansen for faktisk å finne sitt livs kjærlighet mye høyere enn til vanlig.

Til tross for det store mangfoldet av potensielle partnere på datingsider, finner abonnenter veien gjennom jungelen av tusentalls medlemmer overraskende lett. Dette er på grunn av de mange komfortable søke- og filtreringsmulighetene.

Bruker du jevnlig datingsider for å lete etter en partner, kommer du nødvendigvis til å fortsette å møte interessante folk det er verdt å bli bedre kjent med. Og en vakker dag møter du ditt livs kjærlighet på denne måten.

(Image: Rock and Wasp / Shutterstock )(Image: Rock and Wasp / Shutterstock)

#3 Det gir flott steds- og tidsmessig fleksibilitet

Innen nettdating har det ikke noe å si når du er pålogget. Tvert imot: Har du lyst kan du lete etter en partner tidlig om morgenen eller midt på natten.

Dette gjør det spesielt interessant for yrkesutøvere og enslige foreldre. Men eldre mennesker og folk som har nedsatt bevegelighet kan også dra nytte av nettdating, siden de ikke trenger å forlate hjemmet for å få kontakt med andre til å begynne med.

Og du? Er du ikke enig i at det er flott å sitte i sofaen og bla gjennom profilene til interessante mennesker på laptopen?

#4 Se alle fakta på en gang

I det virkelige liv kan det ta tid og gå tregt å bli kjent med noen. Vanligvis tar det tid å finne ut om «han» eller «hun» passer godt for deg.

Prosessen er mye raskere innen nettdating, siden du finner all relevant informasjon og alle fakta i profilen.

Fra hobbyer til røykevaner og videre til politiske eller religiøse holdninger: du kan begynne å filtrere før du i det hele tatt tar kontakt med noen.

Dette sparer deg for tid og nerver, og hjelper deg å unngå skuffelser.

(Image: Maridav / Shutterstock )(Image: Maridav / Shutterstock)

#5 Avstand skaper nærhet

Følgende påstand virker merkelig, men er faktisk logisk: folk som møtes via nettdating føler seg ofte mye nærmere hverandre enn naboen.

Grunnen er åpenbar: mange har mer intense (skriftlige) samtaler på internett enn det som passer seg når man småprater over hagegjerdet.

På grunn av den innledende anonymiteten og stedlige avstanden har de to samtalepartnerne ofte mye dypere samtaler.

Enten det er 50 eller 500 kilometer som skiller dere: nettdating hjelper dere til lett å overvinne følelsesmessige og psykologiske barrierer!

#6 Nettdating er romantisk!

Nå for tiden skaper teknologien et mangfold av muligheter for samhandling. Du kan sende virtuelle roser og kyss til nettkontakten din, eller du kan vinke og smile til dem virtuelt.

Faktisk har det å bli kjent via nettdating blitt enda mer romantisk enn å bli kjent i det virkelige liv, hvor brev på rosepapir har forsvunnet for lenge siden.

Konklusjon: nettdating er den moderne måten å møte sitt livs kjærlighet på

Nettdating har mange muligheter og er veldig moro. Uansett om du er ekstremt sjenert, karrieren din gjør deg veldig travel eller om du er ute etter romanse: enhver singel vil finne det de ønsker seg.

Best å ikke overlate jakten på kjærligheten til skjebnen!