(Image: antoniodiaz / Shutterstock )

6 Sikre Tips For Vellykket Nettdating For Enslige Foreldre

Selv om du allerede har barn, så er online dating ment for deg. I denne artikkelen vil du lære hva du burde være oppmerksom på for å finne din drømmepartner, selv om du er forelder.  

Oftere enn ellers, så er det vanskelig for enslige foreldre å finne den rette partneren.

Vanligvis feiler søket på grunn av tidsmessige årsaker. Selvfølgelig, mamma eller pappa er nødt til å ta vare på småtrollene deres!

Derfor er nettdating en optimal løsning: det tillater foreldre å søke etter sin nye partner i sitt eget tempo og med en høy grad av fleksibilitet når det gjelder tid.

#1 Aldri hold det faktum at du har barn en hemmelighet!

Mange single tror at de har ingen sjanse om å finne en ny partner hvis de allerede har barn. Derfor har de som vane å ikke nevne barna i profilen deres.

Men dette er en kjempetabbe! Før eller senere, så vil sannheten komme til syne.

Med god grunn, så vil potensielle partnere vanligvis se på sene «avsløringer» som et brudd på tillit. Dette betyr at de vil alltid ha en viss grad av mistro, som er aldri en positiv egenskap for et langvarig forhold.

#2 Søk etter likesinnede personer

Uansett hvor tiltrekkende den søte blondinen eller den veltrente atleten er, gjør det klart helt i starten at du er på søk etter en partner som er glad i barn.

Mens mange single er i lykkerus på grunn av sin nye forelskelse, tror de at de vil være i stand til å tamme en frihets-elskende verdensvandrer og forvandle ham eller henne om til en familieperson.

Som regel vil disse forsøkene mislykkes, som betyr at skuffelse er uunngåelig.

Derfor, fokuser på personer som enten har barn eller som kunne forestille seg å ha et familieliv.

(Image: maxriesgo / Shutterstock )(Image: maxriesgo / Shutterstock)

#3 Ikke vær alt for opptatt av dine barn

I motsetning til single som i utgangspunktet holder barna deres en hemmelighet, så eksisterer det også mange enslige foreldre som setter for mye fokus på barna sine.

Profilen deres er fylt med bilder av barna eller henvisninger til dem.

Selvfølgelig er det naturlig å elske barna sine og uttrykke det. Men om du offentlig setter barna dine ovenfor alt annet, vil mange besøkende til profilen din kanskje føle seg uvel og unngå å ta kontakt.

Derfor, vær sikker på å holde en sunn balanse!

#4 Ta deg god tid med nettdating

Er du kort innom din virtuelle innboks mellom strykning, matlaging og hjelp til barnas hjemmelekser? Hvorfor ikke – den lille innsjekkingen vil gi deg nok tid til å skrive et kort svar til en melding, ikke sant?

Uheldigvis, så er dette ikke gunstig for å bli kjent med hverandre. Derfor er det lurt å planlegge nok tid som du kan utnytte i fred for utveksling av lengre og intensive meldinger med din kontakt på nettet.

Ideelt sett så er barna på skolen eller i søvnen ved det tidspunktet, slik at du kan sette all fokuset på din virtuelle samtalepartner.

#5 Vis din virkelige "selv"

Du er ikke bare en mor eller en far, men en ordentlig person med dine egne mål, interesser og ønsker.

Dette betyr at du bør unngå å skrive utelukkende om dine barn i de første meldingene. Dette gjelder til og med om den du skriver til har barn selv.

Vis din samtalepartner hvem du virkelig er ... helt uavhengig fra rollen din som en ansvarlig forelder.

(Image: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock )(Image: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock)

#6 Ikke søk etter en erstatning for moren eller faren

Dine forventninger i en potensiell partner bør være klart definert. Han eller hun bør være i stand til å vokse inn i deres nye rolle som forelder så jevnt som mulig, slik at ingenting står i mellom dem og et lykkelig familieliv.

Likevel bør du ikke uttale deg på profilen din at du søker etter en slags erstatning for din forrige partner.  Tross alt, det du søker etter først av alt er en kjærlig partner og ikke en barnepasser på livstid.

Uttrykk klart og tydelig at du vurderer samhørighet som svært viktig!

Konklusjon: til og med enslige foreldre kan være vellykkede med nettdating

En singel person med barn trenger ikke å forbli enslig. Særlig for de som ikke er veldig fleksible når det gjelder tid, så er nettdating den perfekte måten å bli kjent med nye mennesker på.

Ved å følge noen enkle råd, vil man ha en god sjanse for å finne ekte kjærlighet. Men en overdreven besettelse av sine egne barn er like ille som å tro at alle individer er passende for det perfekte familielivet.