50plusmatch Test og Anmeldelser

Total rangering
4.5/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


50plusmatch er nettstedet for deg som er over 50, aktiv, og interessert i å møte noen å date. På 50plusmatch kan du møte andre single over 50 med felles interesser og til og med spille onlinespill.

Besøk 50plusmatch sin nettside >>


50plusmatch Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
50plusmatch har alt du trenger for å holde kontakten med andre single over 50. Du kan velge mellom å sende eposter eller chatte. Nettstedet tilbyr ikke video-chat. Alt i alt tilbyr 50plusmatch alt du trenger for å holde kontakt.

50plusmatch Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
50plusmatch har en sofistikert måte å matche medlemmene sine på. Det er en flott en personlighetstest tilgjengelig og 50plusmatch bruker heller kriteriene på profilene til brukerne for å matche dem. Brukerne kan se hvem som har vist interesse og gått inn på profilen deres. Det finnes ingen blokkeringsfunksjon blant brukere.

50plusmatch Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
50plusmatch tilbyr mange måter å finne den rette personen på. Du kan søke på bilder, søkeord, eller profilkriterier. Du kan ikke søke på «hvem er pålogget akkurat nå». Du kan heller ikke søke på nye medlemmer.

50plusmatch Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet
Android App
iPhone App
50plusmatch tilbyr også en fremragende mobilversjon av nettsiden. Appen er svært brukervennlig og enkel å venne seg til. 50plusmatch tilbyr appen for android brukere. Appen er også tilgjengelig for iOS brukere. Dermed er det ingenting som stopper deg fra å bruke den enkle appen.

50plusmatch Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
For å registrere deg på 50plusmatch kan du ikke bruke Facebookkontoen din. Det er likevel ganske enkelt å registrere seg på siden. I tillegg tar det veldig kort tid å registrere seg. Siden er ganske intuitive og enkel å bruke. Alt i alt er 50plusmatch enkel å bruke. Med lite tidsbruk kan du bruke tid på viktigere ting.

50plusmatch Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio 46/54
Hovedaldersgruppe 50-65
50plusmatch er en populær nettside som får gode karakterer i denne kategorien. Populariteten gjør at de har en god brukerbase. I tillegg er kvaliteten på profilene utmerket. Det er noen flere kvinner enn menn på nettstedet. 46 prosent er menn og 54 prosent er kvinner. Målgruppen til 50plusmatch er de over 50. Gjennomsnittsalderen til de på nettstedet er dermed 50-65 år.

50plusmatch Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
50plusmatch tilbyr god hjelp til brukerene sine. Du kan finne svar på mye under «ofte stilte spørsmål». Du kan også stille spørsmål på epost og finn hjelp takket gode støtteartikler. 50plusmatch tilbyr ikke et direkte telefonnummer og det finnes ikke et brukerforum på nettstedet. Det beste er altså å stille spørsmål over epost. Alt i alt er kundestøtten god.

50plusmatch Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 299,00 NOK
Laveste pris 99,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
50plusmatch tilbyr en gratisversjon av nettstedet. Ellers er prisen for bruk helt middels. Avbestillingsvilkårene er nokså gjennomskuelige. Alternativet for en månedlig kansellering tilbys. Prøveversjonen tilbys i 0 dager. Alt i alt er bruksvilkårene gode.

50plusmatch Oppsummering

50plusmatch Screenshot

Alt i alt er 50plusmatch et godt valg for single over 50. Det er et populært valg blant målgruppen og matcher brukere på en sofistikert måte. Nettstedet er lett å bruke og har gode bruksvilkår. Du kan bruke det hvor som helst med den praktiske appen, både på android og iOS. Prisen er rimelig og man kan også velge gratisversjonen.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!