NextLove Test og Anmeldelser

Total rangering
3.8/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


NextLove er et nettsted for deg som er skilt eller aleneforeldre. Det er i hovedsak tenkt å brukes på datamaskin, siden mobilversjonen er litt begrenset. Du kan alltids prøve gratisversjonen for å se om nettstedet passer for deg.

Besøk NextLove sin nettside >>


NextLove Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
På NextLove kan du komme i kontakt med andre brukere via en egen epost-funksjon. Du kan også fortsette samtalen på chat. Det tilbys ikke video-chat, så alt i alt syns vi kommunikasjonsalternativene er gode.

NextLove Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
NextLove bruker profilkriteriene til brukere for å matche de med hverandre. Med andre ord behøver du ikke å avlegge en personlighetstest. Du kan selv se hvem som har vært innom profilen din. Du kan derimot ikke blokkere brukere. Vi synes systemet er bra, med et lite forbedringspotensiale.

NextLove Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
Når du skal søke på andre brukere på NextLove, har du flere muligheter. Du kan for eksempel bruke bildesøk for å finne frem. Du kan også søke på profilkriteriene til andre brukere. Å søke med bruk av søkeord er ikke mulig. Det samme gjelder for å søke på «hvem er pålogget akkurat nå». Derimot har du muligheten til å søke på nye medlemmer.

NextLove Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet 0
Android App
iPhone App
Mobilversjonen til NextLove har forbedringspotensiale. Nettstedet mangler også mobilapp. Dette gjelder både for android og iOS brukere.

NextLove Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
Det er enkelt å registrere seg på NextLove. Du kan for eksempel bruke Facebook for å registrere deg. Det tar ikke mye tid å opprette og fylle ut en profil. Siden er ganske brukervennlig. Alt i alt er registreringsprosessen og brukervennligheten til siden solid og god. Du kommer i gang uten å måtte bli frustrert.

NextLove Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio 50/50
Hovedaldersgruppe 20-50
NextLove er et ganske populært nettsted. Kvaliteten på profilene til brukerne er også relativt god. Brukerne er godt balanserte, det vil si at det er like mange menn som kvinner på nettstedet. Gjennomsnittsalderen på medlemmene er 20-50 år, så det passer for mange.

NextLove Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
Skulle du behøve kundestøtte, tilbyr NexLove en side med «ofte stilte spørsmål». Her kan du prøve å finne svaret på spørsmålet ditt selv. Dersom du ikke finner svaret du leter etter her, kan du skrive en epost til NextLove. NextLove tilbyr ikke artikler med råd til brukerne sine. Det finnes heller ikke brukerforum eller kundetelefon. Alt i alt er kundestøtten mer enn tilstrekkelig, men ikke perfekt.

NextLove Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 499,00 NOK
Laveste pris 199,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Du kan prøve gratisversjonen til NextLove før du går over til betalingsversjonen. Det finnes imidlertid ingen prøveversjon. Betalingsversjonen ligger på et middels prisnivå. Hvis du vil kansellere medlemskapet, burde du lese nøye gjennom kanselleringsvilkårene. Det finnes ingen alternativer for månedlige kanselleringer.

NextLove Oppsummering

NextLove Screenshot

Alt i alt er NextLove et godt alternativ for skilte og aleneforeldre. Det er et seriøst nettsted med brukerbase i alderen 20-50 år. Du har gode muligheter for å komme i kontakt med andre medlemmer. Husk at den mobile bruken er litt begrenset, og at det ikke tilbys mobil app for nettstedet.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheter reservert