Zoosk Test og Anmeldelser

Total rangering
4.5/5.0
Kommunikasjon
Matchsystem
Mobil-brukbarhet
Registrering
Brukerstøtte
Vilkår og betingelser


Zoosk er en nettside der du kan møte mennesker fra en stor brukerbase. Du har flere valgmuligheter når det gjelder hvordan du vil kontakte andre medlemmer. Bruksvilkårene er gode og du kan bruke siden via en mobil app.

Besøk Zoosk sin nettside >>


Zoosk Kommunikasjon

Total rangering
Epost
Chattefunksjoner
Videochat
Zoosk tilbyr utmerket kommunikasjonsmuligheter. Du kan kontakte andre medlemmer via e-post på nettstedet. Du kan også ha en samtale på chatten. I tillegg til dette, tilbyr Zoosk muligheten til video-chatt.

Zoosk Matchingsystem

Total rangering
Personlighetstest
Profilmatch
Besøkende på profil
Blokker brukere
Zoosk bruker mye energi på å finne en riktig match til deg. Det brukes for eksempel personlighetstester for å finne en riktige match. I tillegg brukes profilkriteriene til medlemmer. Brukere kan se når andre medlemmer har vært innom profilen deres. Det finnes også muligheten til å blokkere andre medlemmer.

Zoosk Søkefunksjoner

Total rangering
Bildesøk
Nøkkelordsøk
Nå-Online søk
Søk på profilkriterier
Vis nye medlemmer
Om du vil søke selv, har du flere muligheter til å gjøre dette. Du kan for eksempel bruke bildesøk for å søke. Zoosk tilbyr imidlertid ikke muligheten til å søke med søkeord. Medlemmer kan se «hvem er pålogget akkurat nå». Det er også mulig å søke på profilkriteriene til andre medlemmer. Det er ikke mulig å søke på nye medlemmer.

Zoosk Mobilbruk

Total rangering
Mobil-brukbarhet
App-brukbarhet
Android App
iPhone App
Den mobil versjonen av siden er utmerket. I tillegg finnes det en god mobil app. Zoosk tilbyr den mobil appen til både iOS og Android brukere.

Zoosk Brukervennlighet

Total rangering
Facebook Anmeldung
Brukervennlighet av registrering
Lett å bruke
For å registrere deg på Zoosk kan du bruke Facebook. Det er også enkelt å registrere seg uten Facebook. Å innrette en profil tar ikke mye tid i det hele tatt. Generelt er siden relativt brukervennlig.

Zoosk Popularitet

Total rangering
Facebook Seite
Mann/Kvinne ratio 51/49
Hovedaldersgruppe 20-40
Zoosk har en veldig god brukerbase. Kvaliteten på profilene er generelt sett også veldig god. Forholdet mellom menn og kvinner er ganske jevnt; 51/49. Den gjennomsnittlige alderen til brukere er 20-40 år.

Zoosk Brukerstøtte

Total rangering
Ofte stilte spørsmål
Epost/Kontaktskjema
Telefon
Hjelpsomme artikler
Forum
Kundesupporten til Zoosk kunne vært bedre. Det tilbys riktignok en side med «ofte stilte spørsmål». Du kan også stille spørsmål direkte på e-post. Det finnes imidlertid ingen kundetelefon. Hjelpeartikler eller et brukerforum er begge ikke tilgjengelig.

Zoosk Vilkår og betingelser

Total rangering
Gratis tilbud
Høyeste pris 0,00 NOK
Laveste pris 0,00 NOK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Zoosk tilbyr gode bruksvilkår. Du kan velge mellom en gratisversjon og en betalingsversjon. Betalingsversjonen har et middels prisnivå. Kanselleringsvilkårene er veldig transparente. Det tilbys ingen prøveversjon, men månedlig kansellering er tilgjengelig.

Zoosk Oppsummering

Zoosk Screenshot

Alt i alt, er Zoosk et godt valg hvis en stor brukerbase er det viktigste for deg. Bruksvilkårene er gode og nettsiden er brukervennlig. Zoosk gjør det enkelt å holde kontakt med de du møter på nettet, til og med vide chatt er tilgjengelig.

Så langt har det ikke vært noen anmeldelser av % leverandøren% . Bli den første til å skrive en anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheter reservert